![]() |
Muzyka - Wersja do druku +- Forum e-Ambulatorium (https://www.forum.ambulatorium.org.pl) +-- Dział: Inne (/forum-9.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-10.html) +--- Wątek: Muzyka (/thread-7.html) |
Muzyka - Encepence - 10-24-2013 12:25 PM Jakich gatunków muzycznych słuchacie? Macie swoich ulubionych artystów? Wolicie słuchac muzyki w domowym zaciszu,czy może nic sie nie równa atmosferze koncertu? RE: Muzyka - Leonidas - 10-31-2013 04:37 AM Kiedyś uwielbiałem koncerty. Zawsze jak były dni miasta, festyny lub cokolwiek, biegłem pod scene bez względu na to co grało. Lubię się bawić ![]() RE: Muzyka - Orzeszek - 10-31-2013 04:56 AM Moim ulubionym gatunkiem zawsze był rock, ale tak szczerze to mogę posłuchać prawie wszystkiego ![]() ![]() RE: Muzyka - Janinka - 10-31-2013 05:04 AM Lubie wielu wykonawców, ale raczej tych starszej daty. Nowi mi raczej nie podchodzą... te całe lejdi gagi czy coś... RE: Muzyka - Sylusia - 11-19-2013 11:18 AM ja równiez nie ogarniczam sie do jednego gatunku. Jeśli piosenka mi sie podoba to po prostu jej słucham i tyle ![]() |