![]() |
Nieprzyjemny zapach z ust - Wersja do druku +- Forum e-Ambulatorium (https://www.forum.ambulatorium.org.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Częste problemy (/forum-8.html) +--- Wątek: Nieprzyjemny zapach z ust (/thread-46.html) |
Nieprzyjemny zapach z ust - Leonidas - 10-28-2013 08:47 PM Witajcie. Nie wiem czy też macie ten problem, że przykładów orano po wstaniu... straszny jest zapach z ust. Myję zęby przed snem. Po spaniu w sumie też, ale ten zapach wciąż jest. RE: Nieprzyjemny zapach z ust - Janinka - 10-28-2013 08:50 PM Używaj płynów do płukania jamy ustnej. One przeważnie zabijają bakterie i nadają przyjemny zapach ![]() RE: Nieprzyjemny zapach z ust - Orzeszek - 10-28-2013 08:51 PM Ja tam polecam udać się z tym problemem do lekarza, bo słyszałam kiedyś, że taki zapach się robi dlatego, że resztki jedzenia zostały w przełyku i się rozkładają. RE: Nieprzyjemny zapach z ust - Leonidas - 10-31-2013 02:26 AM Dzięki za odpowiedź. Wiesz może do którego lekarza trzeba iść? Czy wystarczy lekarz pierwszego kontaktu, czy jakiś gastrolog czy coś? |