![]() |
elektryczna - Wersja do druku +- Forum e-Ambulatorium (http://www.forum.ambulatorium.org.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Szczoteczka (/forum-4.html) +--- Wątek: elektryczna (/thread-31.html) |
elektryczna - Encepence - 10-24-2013 12:55 PM Czy jest to bajer dla dzieci,które nie lubia myć zębów,czy może rzeczywiście szybkość obrotów ma wpływ na jakośc szczotkowania i taka szczoteczka lepiej wyczyści nasze zęby? Ktoś może stosował taka szczoteczkę i może potwierdzić jej skuteczność? RE: elektryczna - Sylusia - 10-27-2013 03:42 PM Wydaje mi się,że może lepiej czyścić płytkę nazębną ale na pewno nie wchodzi tam dobrze we wszystkie szczeliny jak tradycyjna szczoteczka. RE: elektryczna - Leonidas - 10-31-2013 04:36 AM A mi sięz kolei wydaje, że to taki pic na wodę bardziej niż coś, co naprawdę czyści. Nie wiem w czym by to miało pomóc. RE: elektryczna - Sylusia - 11-19-2013 11:44 AM no a ilośc obrotów? reka nie jest sie w stanie na tyle szybko szczotkować- a wydaje mi się,że niektóre osady na zębach łatwiej jest usunąć szczotkując elektryczna,która swoją siłą oderwie te zanieczyszczenia. |