![]() |
Moda - Wersja do druku +- Forum e-Ambulatorium (https://www.forum.ambulatorium.org.pl) +-- Dział: Inne (/forum-9.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-10.html) +--- Wątek: Moda (/thread-19.html) |
Moda - Encepence - 10-24-2013 12:35 PM Staracie się podążać za najnowszymi trendami? Zarówno jeśli chodzi o ubiór ale jak i o sprzęty czy zachowania. Sądzicie,że obecnie bycie modnym to niejako wymóg- wszystkie sieciowe sklepy sprzedają takie same ubrania,więc gdzie by się nie ubierać to na coś modnego się trafi. RE: Moda - Sylusia - 10-27-2013 04:00 PM Ja zazwyczaj kupuję coś co mi się podoba i w nosie mam czy jest modne czy nie ![]() RE: Moda - Leonidas - 10-31-2013 04:44 AM Nigdy nie kierowałem się trendami, chociaż wiadomo, że jak dzwony męskie "wyszły z mody" ileś lat temu, to nie bedę w tym chodził i wyglądał jak idiota... z drugiej strony... spodnie z krokiem w kolanach.... eh... RE: Moda - Sylusia - 11-19-2013 11:38 AM u facetów z modą jest chyba trudniej, bo coraz częściej mało męskie jest to co jest dla mężczyzn. więc większośc z nich po prostu unika podążania za trendami. |