![]() |
Portale społecznościowe - Wersja do druku +- Forum e-Ambulatorium (https://www.forum.ambulatorium.org.pl) +-- Dział: Inne (/forum-9.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-10.html) +--- Wątek: Portale społecznościowe (/thread-12.html) |
Portale społecznościowe - Encepence - 10-24-2013 12:29 PM Zakładacie konta na portalach społecznościowych? Czy w dzisiejszych czasach doszło już do tego,że jeśli się nie istnieje w internecie to tak jakby się w ogóle nie istniało? RE: Portale społecznościowe - Leonidas - 10-31-2013 04:40 AM Owszem, posiadam konta na portalach społecznościowych, ale korzystam z nich okazjonalnie. Tak se od czasu do czasu wejdę coś zobaczyć. RE: Portale społecznościowe - Orzeszek - 10-31-2013 04:55 AM Mam konta na większości portalów i spędzam tam trochę czasu, ale nie wklejam statusów że "robię jedzenie" albo coś bo to bezsensu RE: Portale społecznościowe - Sylusia - 11-19-2013 11:23 AM ja równiez konto mam i podobnie jak Orzeszek nie traktuję tego jako miejsca,gdzie można sie chwalić wszystkim, nawet największą głupotą. |